Ιδιότητες:

Το ανθόνερο λεβάντας παράγεται από το καθαρό νερό κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου λεβάντας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Οι καθαριστικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο κατά της ακμής και των δερματολογικών προβλημάτων. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα και απελευθερώνοντας τις αντισηπτικές του ιδιότητες δρα ενάντια σε όλες τις ατέλειες της επιδερμίδας. Κατάλληλο για την παιδική αλλά και την βρεφική επιδερμίδα.

Τρόποι χρήσης:

Σαν μάσκα προσώπου αφήνοντας το στην επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της νύχτας. Ως λοσιόν μετά το ντεμακιγιάζ αλλά και σαν λοσιόν ξυρίσματος after shave. Σε καλλυντικά για το πρόσωπο το σώμα και την φροντίδα των μαλλιών.

EnglishGreek