Παρουσία της εταιρείας μας στο Δημόσιο ΙΕΚ Ορεστιάδας

Μετά από πρόσκληση της κα. Σταθουράκη Άννας (Εκπαιδεύτρια Γεωπόνος) στα πλαίσια του τμήματος “Μεταποίηση & Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων”, πραγματοποιήσαμε ομιλία πάνω στους βασικούς πυλώνες δράσεως των επιχειρήσεων μας, με ομιλητές τους κ. Μαζαράκη Βασίλειο Πρόεδρο & Ιδρυτή και κ. Μουταφίδη Χρήστο Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Το παρόν έδωσε και η Εκπαιδεύτρια, Οικονομολόγος κα. Λίνα Μπακιρτζή.
 
*Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19 σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άρρηκτη συνεργασία με την τριτοβάθμια εκπαίδευση που επιδιώκουμε να διατηρούμε καθώς πιστεύουμε στο επιστημονικό δυναμικό ως εργαλείο ουσιαστικής εξέλιξης.
Για τον λόγο αυτό η πρώτη δράση που κάναμε σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τα τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας & διαχείρισης φυσικών πόρων με έδρα την πόλη της νέας Ορεστιάδας ήταν η Ημερίδα ενημέρωσης των πολιτών με τίτλο “καλλιέργεια μεταποίηση ανάπτυξη αρωματικών φυτών.”
Σκοπός την εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής ως προς τις εναλλακτικές καλλιέργειες ως εργαλείο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην αγροτική περιοχή όπου εδρεύουν και οι επιχειρήσεις μας