Στο περίπτερο της εταιρείας μας έδωσε το παρόν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κύριος Νίκος Παπαθανάσης – Nikos Papathanasis.

Συζητήσαμε περί των σχεδίων της επιχείρησης μας τόσο στα θέματα ανάπτυξης όσο και σε εκείνα των προγραμμάτων “καινοτόμες επιχειρήσεις”.
Στο περίπτερο του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με τον πρύτανη κ. Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, τον αντιπρύτανη κ. Φώτιο Μάρη και την αντιπρύτανη κα. Μαρία Μιχαλοπούλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της εταιρείας μας με θέμα συζήτησης τις προοπτικές συνεργασίας με το Δ.Π.Θ. στα προγράμματα που εφαρμόζουμε.

Στόχος μας η καλύτερη επιστημονική προσέγγιση αλλά και η άρρηκτη σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην τοπική κοινωνία.
Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων & πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Δημήτρη Παπαστεργίου αλλά και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο της Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, στο περίπτερο της εταιρείας μας.

Με αφορμή την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Δήμο Τρικκαίων στα θέματα ανάπτυξης και αναβάθμισης συζητήθηκαν οι προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας, καθώς και το πλάνο δράσεων στον Δήμο Ορεστιάδας όπου αποτελεί την έδρα των επιχειρήσεων μας. Πάντα στο πλαίσιο της ιδιωτικής μας πρωτοβουλίας.
Μέρος από τις δράσεις μας στη ΔΕΘ κατά την διάρκεια της παρουσίας μας.

Ευχόμαστε να ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών της περιοχής μας.